NIKMATI DISKAUN HEBAT DARI 20% SEHINGGA 95% BAGI BUKU TERPILIH.
Sign Up Now and Get RM5.00 Voucher
20
MATEMATIK UNTUK EKONOMI DAN PERNIAGAAN EDISI KETUJUH
RM56.00 RM70.00
MATEMATIK UNTUK EKONOMI DAN PERNIAGAAN EDISI KETUJUH
End In :
Price RM56.00 RM70.00
Brand INSTITUT TERJEMAHAN DAN BUKU MALAYSIA
Size (L x W x H) 18 cm x 2 cm x 25 cm
Points Needed 1400
Availability
Shipping Fee
Description
Highlight

ISBN 978-967-460-211-6

Dalam buku ini, topik dibahagikan kepada bahagian yang ringkas supaya setiap teknik baharu yang anda pelajari tidak begitu menggentarkan. Ketika membaca buku ini, berhenti sejenak, dan semak apa yang anda fahami dengan menyelesaikan soalan latihan sehinggan selesai, dan belajarlah mengikut kemampuan anda sendiri.

Anda tidak perlu tercari-cari lagi jika ingin meningkatkan keyakinan dalam matematik. Dalam buku ini, topik dibahagikan kepada bahagian yang ringkas supaya setiap teknik baharu yang anda pelajari tidak begitu menggentarkan. Ketika membaca buku ini, berhenti sejenak, dan semak apa yang anda fahami dengan menyelesaikan soalan latihan sehinggan selesai, dan belajarlah mengikut kemampuan anda sendiri.

MyMathLab Global
Pembelajaran dalam talian dengan MyMathLab Global
Layari www.mymathlab.com/global-peluang anda untuk mendapatkan semua sumber dalam talian bagi buku ini.
MyMathLab Global memberi anda peluang membuat latihan yang tiada hadnya, penyelesaian terbimbing dengan petua dan petunjuk untuk membantu anda menyelesaikan soalan yang mencabar, eBook secara interaktif dan rancangan pembelajaran peribadi untuk membantu anda menumpukan ulang kaji pada topik yang anda memerlukan paling banyak memerlukan bantuan.

PERKARA BAHARU DALAM EDISI INI
Jawapan kepada semua soalan kini dimuatkan di bahagian belakang buku ini supaya anda boleh menyemak kerja anda dengan mudah. Jalan kerja penyelesaian sepenuhnya kepada semua soalan latihan dan soalan teras disediakan di bahagian sumber dalam talian supaya anda boleh belajar daripada kesilapan anda.
Bab tambahan tentang pengaturcaraan linear dan dinamik kini dimuatkan dalam buku ini.
Setiap bab diakhiri dengan bahagian ringkas tentang matematik formal, yang dirangka khusus bagi pelajar yang ingin meneruskan subjek ini dengan lebih lanjut.